Birouri Albe

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Daca te afli in situatia in care esti nevoit sa lucrezi tot mai mult de acasa, cu siguranta, ai nevoie de un birou. Pentru a evita probleme de design intr-o camera in care nu ai planuit sa integrezi un astfel de corp de mobilier, orienteaza-te catre variante versatile, care nu ies neaparat in evidenta, dar care se armonizeaza cu restul elementelor. Birourile albe sunt o solutie ideala in acest sens, iar ExpoMob iti propune diverse modele dintre care sa alegi.

Toate birourile albe din oferta ExpoMob sunt realizate de producatori de renume in asa fel incat sa ai garantia calitatii cu fiecare achizitie. Materialele atent selectionate si procesele impecabile de executie au facut posibila crearea unor produse ideale pentru orice locuinta, aspectuoase si de lunga durata. Lemnul dur, insertiile metalice rezistente si straturile de vopsea superioara sunt utilizate in crearea acestora pentru evitarea uzurii si asigurarea unei durate cat mai lungi de viata. Te bucuri asadar de un birou pe care il vei putea utiliza ani la rand, timp in care va arata impecabil.
 

Alege din gama de birouri albe cu sertare de la ExpoMob


In cadrul magazinului nostru online vei gasi numeroase modele pentru a putea face cea mai buna alegere. In functie de tipul de munca pe care il prestezi si spatiul de care dispui, poti alege o varianta voluminoasa, ori un birou compact, insesizabil. Exista chiar si varianta birourilor multifunctionale pe care sa le utilizezi in cazul in care ai nevoie sa schimbi constant zona de lucru.

Opteaza pentru biroul multifunctional MFF2025-L120, alb, de dimensiunile 100x60x23,6cm pe care il vei putea monta direct in perete, la orice inaltime doresti, cu posibilitatea de repozitionare, la nevoie.

O varianta clasica si foarte versatila este biroul BIURKA, alb, cu 3 sertare. Cu dimensiuni de 108x72,5x50 cm, acesta se va plia perfect intr-un colt de camera, fara sa aglomereze vizual.
La ExpoMob ai si posibilitatea sa te orientezi catre seturi de birouri albe. Modelul cu masa BIURKA, alb, 108x72,5x50 cm si scaun ADRA este solutia ideala pentru cei care petrec foarte mult timp in fata ecranelor, oferind un spatiu foarte confortabil, dar si placut vizual.
La noi vei gasi preturi excelente la toata gama de birouri albe pentru dormitor sau living, asa ca vei putea sa faci orice achizitie indiferent de bugetul de care dispui dat fiind faptul ca exista optiuni pentru toate buzunarele. Mai mult decat atat, ai si posibilitatea sa optezi si pentru plata in rate cu cardul in asa fel incat sa te poti orienta chiar si pentru modelele noastre premium. Comanzi simplu si rapid, iar noi livram ne asiguram ca livrarea se face direct la usa ta in doar cateva zile. Urmareste si produsele special marcate pentru a beneficia de transport gratuit in toata tara. Fiecare produs vine insotit de o garantie de minim 24 de luni, astfel ca merita sa descoperi gama de birouri albe si sa dai o noua infatisare oricarei incaperi din locuinta ta sau la serviciu.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!