Mobila Bucatarii Moderne

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre
Bucatarii Moderne - Set Bucatarie PROVENCE, L 260, 8 corpuri, blat termorezistent, corp PAL alb, fronturi MDF alb - ExpoMob
-7% Livrare Gratuita
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Modernismul in aria designului interior a venit cu foarte multe propuneri interesante si indraznete pe care ExpoMob a incercat sa le implementeze in gama de mobila pentru bucatarii moderne. Taieturi abstracte, jocuri de dimensiuni, texturi si nuante, compartimentare eficientizata, suprapuneri si propuneri inteligente de utilare a spatiului inoveaza tot procesul de amenajare a bucatariei, oferindu-ti mai mult ca oricand optiuni personalizabile de mobilare si dotare.

Toate elementele disponibile in magazinul nostru poarta eticheta unor producatori polonezi de renume care mizeaza pe calitate si atentie la detalii. Asta inseamna ca fiecare achizitie pe care o faci va fi definita de materiale rezistente si aspectuoase, longevitate si durabilitate, aspect deosebit si simt practic bine dezvoltat. Poti opta pentru variante dispuse clasic, pe lungimea bucatariei sau pe latime, dar si pentru variante putin diferite cu bar, in forma de L sau chiar cu insulita centrala, de tip open space. Pentru a te decide care dintre acestea este ideala pentru tine, poti cere oricand sfatul sau recomandarea unuia dintre specialistii ExpoMob.
 

Mobilier pentru Bucatarii Moderne - Top Recomandari de la ExpoMob


Oricare ar fi directia generala pe care veri sa o urmezi, cu siguranta, vei gasi acele variante de bucatarii moderne care sa iti placa din toate punctele de vedere. Fie ca vrei un stil minimalist sau extravagant, in nuante neutre sau culori puternice, care sa te ajute sa conturezi o atmosfera intima sau din contra, foarte primitoare, seturi compuse din piese compacte sau din corpuri voluminoase, cu prestanta, ExpoMob iti satisface cu desavarsire toate cerintele.

Spre exemplu, setul de mobila pentru bucatarii moderne ECONO B este o varianta foarte versatila care poate reprezenta baza ideala pentru orice tip de design interior pe care ai vrea sa il configurezi. Alaturarea de alb cu note lemnoase aduce o nota de eleganta si rafinament, in timp ce insertiile subtile de metal si taieturile ascunse subliniaza latura modernista. Acesta este compus din sase corpuri care iti asigura esentialul pentru un spatiu practic, utilat complet.

Daca vrei sa aduci o pata de culoare in locuinta ta, seturile de bucatarii moderne TEHNO-3 sunt o optiune foarte potrivita in acest sens. Intr-o nuanta puternica de rosu, de verde menta sau de negru cu textura de marmura, acestea reprezinta un etalon al luxului combinat cu jovialitate, veselie estetica si simt creativ desavarsit.

Seturile de bucatarie moderna SMART C Plus sunt o optiune excelenta din punct de vedere vizual, insa farmecul acestora consta in tehnologia pe care o au incorporata. Dispun de multiple setari inovative care pot fi personalizate dupa bunul plac, de la lumini led, la suprafete termorezistente si optiuni inteligente de inchidere. Sunt compuse din noua piese pe care le poti monta dupa indicatiile initiale sau in forme diferite, adaptate nevoilor tale.

ExpoMob este locul in care practicul se impleteste cu esteticul, la preturi excelente. Asta inseamna ca oricare ar fi bugetul tau, vei putea achizitiona foarte usor varianta de mobila pentru bucatarii moderne ideala pentru tine, cu plata pe loc sau in rate adaptate posibilitatilor tale.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!