Canapele Clasice

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre
Canapele Clasice - Canapea VALY extensibila, 3 locuri, cu lada depozitare, 215x90x95 cm
-8% Produs în România Prezentare Video Produs în Fabrica Noastră
Livrare: 10-14 zile lucratoare
detalii
Canapele Clasice - Canapea ANA extensibila, 3 locuri, cu lada depozitare, 185x82x80 cm - ExpoMob
-12% Produs în România Produs în Fabrica Noastră Produs Cadou
Livrare: 10-14 zile lucratoare
detalii
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Canapele Clasice - Canapea FRUNZA extensibila, 2 locuri, cu arcuri, lada depozitare, 165x110x90 cm - ExpoMob
-16% Produs în România
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Canapele Clasice - Canapea LEON, 3 locuri, extensibila, cu arcuri, cu lada depozitare - ExpoMob
-15% Prezentare Video
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii

Livingul este mai mult decat o simpla incapere, fiind locul care dicteaza atmosfera in intreaga locuinta si totodata spatiul care ii gazduieste pe toti cei care iti calca pragul. Tocmai de aceea este important sa aloci o atentie speciala felului in care il amenajezi, iar pentru ca procesul sa fie cat sa poate de usor, opteaza pentru piese de mobilier impresionante, care se diferentiaza de modele conventionale si transforma-le in piese principale de decor.

O modalitate ideala prin care poti face acest lucru este sa optezi pentru canapele clasice care au puterea sa umple orice camera in care sunt amplasate. Forma specifica, materialele pretioase, dimensiunile considerabile sunt doar cateva dintre detaliile care fac aceasta piesa sa devina cu usurinta element central al sufrageriei tale. Descopera zecile variante distincte pe care ti le punem la dispozitie si orienteaza-te catre cea care iti satisface in totalitate cerintele practice si estetice.
 

Canapele pentru Living Clasice - Top Recomandari de la ExpoMob


Ai zeci de modele dintre care sa alegi daca iti doresti sa beneficiezi de farmecul canapelelor clasice in sufrageria ta. Diversitatea este element definitoriu pentru colectia ExpoMob tocmai pentru a-ti fi mai usor sa gasesti varianta ideala pentru tine. Culori deosebite, texturi interesante, asocieri neasteptate, toate te asteapta sa le descoperi, asa ca iata doar cateva dintre recomandarile specialistilor de canapele pentru living clasice:
Pentru un design aerisit si simplu, canapeaua YASMIN extensibila, cu trei locuri, arcuri si lada de depozitare, intr-o nuanta superba de gri deschis, poate fi o optiune foarte ofertanta. Nu atrage foarte mult atentia, dar totodata este un element cu o mare putere estetica, ceea ce il face sa fie foarte versatil si sa poata fi integrat cu usurinta in multiple stiluri interioare.

Daca vrei sa conturezi un stil extravagant si opulent, ai nevoie de elemente care sa poata sustine aceasta directie. O canapea clasica precum modelul OSLO s-ar putea sa fie exact ceea ce cauti. Detaliile sunt cele care fac diferenta si se poate observa foarte usor cum insertiile subtile de auriu transforma total intreaga piesa. In combinatie cu negru intens, aceasta canapea devine simbol al luxului si elegantei, creand un cadru foarte intim. Este disponibila si pe alte doua optiuni de culoare (maro si roz) in cazul in care iti doresti un decor mai luminos si primitor.
Te bucuri de calitate la superlativ la toata gama de canapele clasice de la ExpoMob care este asigurata si printr-o garantie valabila 24 de luni. Cumperi simplu si rapid, online sau din magazin si beneficiezi de livrare rapida in termen de 3-10 zile lucratoare. Ne gasesti in opt judete din tara in asa fel incat sa ne poti vizita pentru a analiza modelele preferate si a lua o decizie mult mai usor. Profita de avantajele de pret si cumpara canapeaua clasica mult visata, ramburs sau in rate la plata cu cardul, apoi amenajeaza-ti sufrageria exact asa cum iti doresti, fara limite.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!