Canapele Moderne

Afiseaza: 1-24 din 50 produse

 Filtre
Canapele Moderne - Canapea MORPHEUS extensibila, 3 locuri, 180x81x80 cm - ExpoMob
-27%
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Canapele Moderne - Canapea ROMA extensibila, 3 locuri, cu arcuri si lada depozitare, 190x80x90 cm - ExpoMob
-16% Produs în România Produs în Fabrica Noastră
Canapele Moderne - Canapea SALLY extensibila, 3 locuri, cu arcuri si lada depozitare, 217x80x83 cm - ExpoMob
-19% Prezentare Video
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Canapele Moderne - Canapea LOREN extensibila, 3 locuri, cu arcuri si lada depozitare, 203x85x85 cm - ExpoMob
-24% Prezentare Video
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Canapele Moderne - Canapea ELEGANCE extensibila, 3 locuri, 230x80x82 cm - ExpoMob
-40%
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Canapele Moderne - Canapea SEUL extensibila, 3 locuri, cu arcuri si lada depozitare, 250x105x100 cm - ExpoMob
-10% Produs în România Prezentare Video Produs în Fabrica Noastră Produs Cadou
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii

Unul dintre locurile din casa care aduna adesea intreaga familie este canapeaua din sufragerie. Fiind un adevarat punct de relaxare, aceasta indeplineste multiple roluri si poate fi catalogata drept indispensabila, motiv pentru care in momentul in care vrei sa cumperi una noua este nevoie sa tii cont de multiple aspecte, de la modul in care arata si materialele din care este realizata, pana la gradul de confort sau pretul. La ExpoMob te asteapta o selectie excelenta de canapele moderne dintre care sa alegi dupa propriile nevoi si preferinte.
Pentru locuinte de mici dimensiuni sau pentru cele in care nu sunt multe persoane, o canapea cu doar doua locuri este ideala din toate punctele de vedere, fiind compacta, dar totodata putand satisface toate rolurile pentru care a fost creata. Acestea permit sustinerea unor design-uri abstracte si tocmai de aceea vei intalni nenumarate modele care te vor atrage.
Acestea variante sunt tot mai cautate dat fiind faptul ca majoritatea modelelor sunt extensibile. Le vei putea transforma cu usurinta in pat si dispun si de o lada de depozitare, ceea ce inseamna ca obtii un articol 3in1 la un cost minim. Calitatea primeaza pe toate planurile ceea ce iti garanteaza, ca orice model ai alege, te bucuri de o investitie care se mentine impecabil ani la rand.
 

Canapele pentru Living Moderne – Top Recomandari de la ExpoMob


Diversitatea este o caracteristica de baza in ceea ce priveste colectiile ExpoMob de canapele moderne. Ai la dispozitie nenumarate modele dintre care sa alegi tocmai pentru a creste sansele sa gasesti acea varianta care se potriveste perfect in locuinta ta.
Una dintre recomandarile specialistilor este canapeaua SIENA extensibila, cu trei locuri, cu arcuri si lada de depozitare. Intr-o linie minimalista si o nuanta neutra de gri, aceasta va completa perfect orice decor, fiind un model foarte versatil.
O alternativa putin mai sofisticata este canapeaua QUEEN extensibila de trei locuri. Disponibila in sase optiuni de culoare, aceasta impresioneaza prin jocul de texturi de la suprafata, dar si prin contrastul nuantelor. Este un model confortabil si spatios, devenind element central ai sufrageriei tale.
Pentru o pata de culoare, alege modele precum Mona, Line, Rosano sau Karisa. Acestea vor deveni cu usurinta elementul central de decor, nefiind nevoie sa apelezi la alte artificii stilistice. Daca esti la inceput in ceea ce inseamna amenajarea livingului, achizitionarea unuia dintre aceste modele de canapele modele te va ajuta sa stabilesti o linie generala pe care sa o urmezi si sa obtii astfel un spatiu primitor si armonios.
Cumpara canapele moderne pentru living de la ExpoMob si bucura-te de livrare rapida direct la usa. Ai parte de preturi foarte avantajoase, plus posibilitatea de plata in rate pana la 12 luni in asa fel incat sa iti permiti oricand sa achizitionezi modelul preferat. Asadar, ce mai astepti?

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!