Dormitoare Clasice

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre
Clasicul este semn al elegantei, al tendintelor care raman mereu de actualitate, chiar daca timpul trece peste ele. Cand vine vorba de alegerile mobilei din casa ta, un stil clasic este intotdeauna recomandat ca sa nu te simti nevoit sa faci modificari interioare de fiecare data cand apar noi trenduri. In ceea ce priveste camera in care iti petreci mare parte din timp, cu cea mai mare putere asupra starii tale de sanatate si de spirit, ExpoMob iti propune multiple seturi de dormitoare clasice dintre care sa alegi in functie de preferinte.

Ca sa ai garantia faptului ca mergi la sigur cu achizitia ta, dar, totodata, te bucuri de o alegere care sa te reprezinte si sa iti defineasca personalitatea, ExpoMob ti-a pregatit multiple seturi de mobilier pentru dormitoare moderne. Fiecare se deosebeste prin aspect, stil, nuante sau numar de piese, insa ceea ce au in comun este calitatea desavarsita. De la materialele utilizate si pana la modul in care acestea au fost procesate, imbinate si finisate, totul este executat cu grija pentru a obtine un rezultat cat mai aproape de perfectiune, care sa reziste cu brio multi ani de la momentul achizitiei.

Fiecare set contine cel putin patru piese principale, si anume pat, doua noptiere si un dulap, insa poate ajunge chiar si la opt piese, in functie de dorintele si nevoile tale. Asadar, poti opta si pentru variante care includ comode, spatii suplimentare pentru depozitare, oglinzi sau chiar o masuta deosebita pentru machiaj.

Din punct de vedere estetic, ai posibilitatea sa alegi mobilierul pentru dormitorul tau clasic in functie de atmosfera pe care vrei sa o creezi, de starea pe care iti doresti sa ti-o transmita sau chiar de personalitatea ta. Daca ai visat intotdeauna la un spatiu intim, in nuante calde si o atmosfera primitoare, atunci un model precum AMALFI s-ar putea sa fie mai mult decat perfect. In schimb, daca vrei un spatiu aerisit, luminos si spatios, poate iti atrag mai mult atentia modele precum SEFURA OLMO sau KIM NOVA. Ai peste 20 de optiuni de dormitoare clasice la dispozitie, iar alegerea iti apartine pe deplin.
 

Comanda de la ExpoMob mobilier pentru dormitoare clasice


Preturile la intreaga gama de dormitoare clasice sunt setate in asa fel incat oricine sa isi poata permite modelul dorit, fara sa faca eforturi financiare considerabile in acest sens. Totodata, exista si optiunea prin care sa poti achita in rate, in cate transe iti doresti, pentru a te bucura din plin de diversitatea gamei de produse.

Cumperi cu incredere mobilier pentru dormitoare clasice de la ExpoMob si iti conturezi cu pasi rapizi si siguri camera visurilor tale. Selecteaza modelul care ti-a atras atentia dintre zecile de variante disponibile si adauga-l in cosul tau virtual de cumparaturi. Urmeaza cu atentie indicatiile si finalizeaza comanda, oferind toate informatiile de livrare si de plata necesare. Din acest punct, tot ce iti mai ramane este sa astepti ca un curier sa te surprinda oricand cu comanda mult asteptata si sa incepi sa faci primele pregatiri de amenajare interioara.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!