Dormitoare Albe

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Dormitorul este spatiul in care petreci mult timp pe parcursul unei zile pentru a-ti reincarca bateriile, iar felul in care este amenajat are un impact major asupra starii tale de bine si a nivelului de odihna pe care il obtii. Daca te afli in plin proces de amenajare, da o sansa mobilei pentru dormitor alba pentru ca te va ajuta sa obtii foarte usor un cadru relaxant si primitor, elemente esentiale pentru starea ta psihica. Creeaza un decor care te reprezinta si care te influenteaza in bine cu ajutorul optiunilor de mobilier pentru dormitoare albe din colectia noastra.
 

Descopera propunerile ExpoMob pentru mobila pentru dormitor alba


Albul este o culoare care inspira liniste si calm, lucruri de care, cu siguranta, ai nevoie dupa o zi agitata si aglomerata. Totodata, din punct de vedere estetic, este foarte versatila si se potriveste perfect cu orice alta nuanta sau tip de decor. Asta inseamna ca poti opta pentru culori indraznete pe pereti sau draperii in nuante deosebite, in timp ce mentii echilibrul prin mobila aleasa. Vei gasi aici toate piesele de mobilier pentru dormitoare albe de care ai nevoie, de la paturi, la noptiere si somiere, pana la seturi deja concepute, in asa fel incat sa fie cat mai usor pentru tine sa iei o decizie buna.
 

Noptiere albe

Numeroase modele de noptiere te asteapta pentru a completa perfect zona de langa pat. Mici, dar de efect, aceste piese indeplinesc multiple roluri practice, iar daca sunt alese intr-o varianta optima, devin cu usurinta si elemente de decor.
 

Comode albe

O comoda potrivita este nelipsita dintr-un dormitor. In design clasic sau modern, aceasta iti ofera numeroase posibilitati estetice in asa fel incat sa iti creezi camera visurilor tale. ExpoMob te asteapta cu multiple astfel de piese de mobilier albe pentru dormitor.
 

Dulapuri albe

Ai posibilitatea sa alegi dulapuri care sa se potriveasca perfect cu celelalte piese alese, ori sa te orientezi catre variante unice care sa devina punctul central de atractie al incaperii. Cu usi glisante, rafturi, sertare, bare pentru haine si oglinzi uriase, oricare ar fi preferintele tale, stii sigur ca la ExpoMob sunt indeplinite.
 

Comanda de la ExpoMob mobilier pentru dormitoare albe


Calitatea materialelor si atentia la detalii in procesele de executie fac ca piesele ExpoMob sa fie o alegere ideala si din punct de vedere financiar. Te vei putea bucura de fiecare element in parte ani la rand, fara sa apara urme de uzura pentru ca sunt usor de intretinut si cu o grija minima acestea vor arata impecabil in  permanenta. Alege cu grija toate elementele de care ai nevoie si plaseaza o comanda in cativa pasi simpli. Totul este stabilit in avantajul tau, de la timpul de livrare redus, la politica facila de retur, posibilitatea de plata in rate si perioada lunga de garantie de care te bucuri. Cu ExpoMob cumperi in siguranta si iti amenajezi locuinta intr-un mod deosebit, care te reprezinta, cu costuri minime.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!