Mese si Scaune

Afiseaza: 1-24 din 54 produse

 Filtre
Mese si Scaune - Set Lara, masa extensibila cu 6 scaune, 165x80x65 cm - ExpoMob
-23% Livrare Gratuita
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Mese si Scaune - Set masa RH7000T cu 4 scaune RH159C, dreptunghiulara, 4 persoane, nuc, 120x80x76 cm - ExpoMob
-17% Livrare Gratuita
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Mese si Scaune - Set masa RH7000T-1T cu 4 scaune RH125C, dreptunghiulara, 4 persoane, wenge, 120x80x76 cm - ExpoMob
-17% Livrare Gratuita
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Mese si Scaune - Set masa RH7008T cu 6 scaune RH197C, dreptunghiulara, 6 persoane, nuc, 150x90x76 cm - ExpoMob
-11% Livrare Gratuita
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Mese si Scaune - Set masa RH7008T cu 6 scaune RH123C, dreptunghiulara, 6 persoane, alb, 150x90x76 cm - ExpoMob
-13% Livrare Gratuita
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Mese si Scaune - Set masa extensibila cu 4 scaune EUROPA, lemn masiv, ovala, alb - ExpoMob
-13% Produs în România Livrare Gratuita
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Mese si Scaune - Set masa extensibila RH7038EXT cu 8 scaune RH6029C, ovala, 8 persoane, nuc, 155/200x100x76 cm - ExpoMob
-12% Livrare Gratuita
Mese si Scaune - Set masa extensibila cu 6 scaune EUROPA, lemn masiv, ovala, alb, 160/240x90x70 cm - ExpoMob
-15% Produs în România Livrare Gratuita
Livrare: 4-8 zile lucratoare
detalii
Mese si Scaune - Set masa extensibila cu 6 scaune EUROPA, lemn masiv, ovala, maro inchis - ExpoMob
-2% Produs în România Livrare Gratuita

Fiecare incapere dintr-o locuinta are rolul sau si cu totii ne dorim ca acestea sa fie bine puse la punct. In sufragerie ne petrecem zilnic cateva ore, astfel ca merita sa o amenajam in asa fel incat sa ne aduca placere si sa ne faca sa ne simtim grozav de fiecare data. La ExpoMob am pregatit o gama diversificata de seturi de mese cu scaune care sa acopere nevoile si preferintele tuturor.
 

Vezi un set de masa si scaune pentru sufragerie


Aceste produse pe cat de simple sunt pe atat de mare este impactul lor, asa ca sunt de nelipsit din orice locuinta. Punem pret pe calitate la ExpoMob si ne dorim sa oferim doar tot ce este mai bun pentru fiecare dintre clientii nostri.
 

Cumpara set masa si scaune pentru bucatarie


Este mai usor si mai comod pentru oricine sa cumpere seturi complete care sa cuprinda tot ceea ce iti poti dori pentru bucataria ta. Oferim seturi de mese si scaune pentru living care sa vina in intampinarea celor mai exigente persoane care isi doresc intotdeauna pe calitate si design.
 

Calitatea face diferenta


La ExpoMob producem mese si scaune pentru sufragerie realizate din lemn masiv, de cea mai buna calitate care arata foarte bine, sunt comode si care rezista in timp, fara sa se deterioreze. Alege direct calitatea produselor noastre si vei fi multumit pe deplin de decizia luata.
 

Produse pentru toate preferintele


In acelasi timp stim si care sunt preferintele clientilor si cat de variate sunt acestea, motiv pentru care gama noastra este diversificata si cauta sa multumeasca pe oricine. Te intereseaza mese si scaune din lemn masiv? Le gasesti pe toate direct la noi, alaturi de o multime de alte seturi complete demne de o bucatarie de vis. Poate preferi mesele extensibile cu scaune pentru bucatarie pentru a te bucura de mai multa flexibilitate, la ExpoMob nu dai niciodata gres.
 

Preturi foarte bune


Gasesti seturi de masa cu scaune la preturi foarte bune pentru ca ne dorim ca produsele noastre sa fie accesibile pentru toate buzunarele. Nimeni nu trebuie sa faca mari eforturi din punct de vedere financiar la ExpoMob, iar raportul calitate – pret este unul ideal intotdeauna. Totodata, sunt propuse si foarte multe atractive care merita descoperite pentru ca acestea fac ca tarifele sa fie si mai bune.
 

Cumperi rapid


Sa cumperi o masa cu blat de sticla si scaune este mai simplu si mai comod ca niciodata pentru ca la ExpoMob te asteapta conditiile ideale. Ne-am dorit ca magazinul nostru online sa fie bine pus la punct si sa asigure o experienta placuta tuturor utilizatorilor. Toate produsele pe care ti le doresti se afla la numai cateva click-uri distanta, astfel ca ajungi sa faci mari economii de timp de fiecare data cand alegi sa cumperi direct online.
 

Ideal pentru locuinta ta


Avand in vedere diversitatea produselor noastre, de fiecare data cand te bazezi pe noi ai certitudinea ca vei gasi exact ceea ce iti doresti. Astfel nu trebuie sa faci nici cel mai mic compromis, ExpoMob fiind partenerul ideal pentru oricine are nevoie de ceva pentru locuinta sa.
 

Profesionalism deplin


Suntem profesionisti si punem pret pe relatiile pe care le formam cu toti clientii nostri. Stim cum sa gestionam fiecare situatie in parte si ne dorim sa ne ridicam intotdeauna la nivelul asteptarilor, indiferent de articolele de mobilier si de produsele pe care ti le punem la dispozitie.
 

Livrare imediata


Livram toate produsele in cel mai scurt timp, astfel incat sa te bucuri imediat de tot ceea ce ai comandat. Te despart doar cateva click-uri de cele mai bune seturi cu mese si scaune si te poti bucura rapid de acestea. Alege sa economisesti timp cumparand online si sa te bucuri in acelasi timp de o experienta placuta la ExpoMob.

Suntem partenerii perfecti pentru cei care isi doresc sa isi puna la punct locuintele din care sa nu le lipseasca nimic si ii sprijinim cu piesele de mobilier potrivite. Punem bazele unor relatii apropiate si casa ta poate sa devina acasa. Vei ajunge sa te simti grozav si sa pretuiesti fiecare clipa pe care o vei petrece in propriul camin.

Alege produsele marca ExpoMob si vei avea doar de castigat!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!