Care sunt tendintele pentru amenajarea livingului?

Care sunt tendintele pentru amenajarea livingului?
Este spatiul in care te relaxezi si in care iti inviti prietenii si rudele atunci cand vin in vizita. Acest spatiu trebuie sa fie special amenajat si sa fie relevant pentru personalitatea ta, motiv pentru care atunci cand cumperi mobilier living va trebui sa tii cont de urmatoarele sugestii daca vrei sa acest spatiu sa fie amenajat corect.
 

1. Ce este nelipsit dintr-o sufragerie?

Atunci cand vrei sa-ti amenajezi sufrageria trebuie sa alegi doar cele mai interesante si moderne produse. Expertii de la ExpoMob va recomanda:
       

a) Canapea


De fiecare data cand cauti idei de amanejare pentru living vei vedea ca in toate pozele apar si canapelele. Poti pune canapeaua pe langa perete sau in mijlocul camerei in functie de dimensiunile acestui spatiu si poti de asemenea sa cumperi piese variate care sa iti sublinieze cat mai bine stilul de amenajare interior abordat.
Canapeaua Amsterdam extensibila este una dintre cele mai bune idei deoarece te ajuta sa te relaxezi si sa obtii confort in zilele in care tot ce vrei sa faci este sa te reculegi dupa o zi obositoare, iti ofera spatiu suficient pentru invitati iar atunci cand vrei sa oferi spatiu de dormit, o poti extinde imediat.
 

b) Masa de cafea


Atunci cand te ocupi de decorarea livingului tau ai nevoie de o masuta de cafea pe masura. Masutele de cafea sunt atat obiecte utilitare cat si decoratiuni  in aceasta camera avand un design foarte special. Masuta de cafea S34 iti ofera suficient spatiu pentru a pune canile de cafea si gustarile si vine la pachet cu un design foarte special. Materialele din care aceasta masuta este facuta sunt foarte usot de intretinut si de curatat.
 

c) Comoda TV


Televizorul tau trebuie sa stea de fiecare data pe un suport solid iar noi iti recomandam comoda Alma. Aceasta comoda este foarte moderna si in plus, este obtinuta din materiale de buna calitate, care vor rezista pentru mult timp. Un alt avantaj al acestei comode este ca iti ofera si spatiu de depozitare, iar modul in care a fost proiectata o face foarte stabila.
 

2. Ce decorațiuni sa alegi

Daca esti in cautarea celor mai bune produse pentru decorarea unei sufragerii moderne atunci iti recomandam sa te uiti si in lista de mai jos:
 

a) Perne decorative

Pernele decorative sunt unele dintre cele mai interesante decoratiuni pentru casa si in plus sunt si foarte confortabile. Aceste perne pot aduce o pata de culoare intr-o camera monocroma, pot da stil unei incaperi si pot sa te ajute sa te relaxezi. In functie de stilul de amenajare abordat poti alege perne decorative colorate, cu texturi speciale si cu umpluturi interesante.
 

b) Cutii pentru depozitare

Spatiile de depozitare sunt un subiect spinos in amenajari interioare fiind cele care de obicei lipsesc. Cumpara cutii de depozitare de buna calitate, care sa aiba si un design specific astfel incat sa poti obtine decorul dorit. Acum exista si cutii cu un design foarte interesant care pot trece cu usurinta drept decoratiuni.
 

c) Elemente decorative

Elementele decorative pentru casa sunt variate. Poti alege tablouri interesante, glastre cu flori naturale sau artificiale, diverse statuete si figurine si singura limita este imaginatia ta. Tot ce putem spune despre elementele decorative este ca acestea nu ar trebui sa iti sufoce spatiul.

Avand in vedere acest aspect, primul si cel mai important pas pe care va trebui sa il faci este sa gasesti un echilibru intre elementele decorative si restul camerei. O camera foarte aglomerata cu obiecte decorative devine obositoare.
 

3. Iluminarea

Iluminarea joaca un rol esential in confortul pe care aceasta camera ti-l poate oferi. Prin urmare, primul si cel mai important pas este acela de a cumpara corpuri de iluminat ambiental asa cum sunt lustrele si aplicele. Ulterior, va trebui sa cumperi si corpuri pentru iluminatul util, asa cum sunt veiozele pentru citit.

La final alege corpuri pentru iluminat de efect, care sa scoata in evidenta anumite parti din incapere si pentru a da profunzime acestui spatiu. La toate acestea se pot adauga si lumini mici, dar interesante, pe care sa le ai mereu aprinse pentru a nu intampina probleme atunci cand te deplasezi in acest spatiu.
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!