Care sunt tendintele pentru mobila de bucatarie in 2021?

Care sunt tendintele pentru mobila de bucatarie in 2021?

Odata cu aparitia noilor modele de mobila de bucatarie, au aparut si idei inovatoare care sa le puna cel mai bine in scena. Iti prezentam cele mai noi tendinte din moda, in ceea ce priveste mobilierul de bucatarie si amenajarea acestei camere atat de importante din casa.
 

1. Mobilier cu finisaje din marmura

Marmura castiga teren in locul altor tipuri de finisaje, iar cei care vor sa cumpere bucatarii de la Expomob au mai multe tipuri de astfel de piese din care sa aleaga. Designerii de interior, mizeaza anul acesta pe marmura cu irizatii naturale, care sa adauge un plus de eleganta si stil interioarelor si care creeaza un aspect textural, in combinatie cu alte suprafete din metal si lemn. 
 

2. Finisajele naturale din lemn

Chiar daca lemnul a iesit din tendinte pentru o vreme, acum se bucura de o revenire spectaculoasa. Se pot folosi in acest sens materiale care imita frasinul cu fibre subtile si palide, sau chiar nuc si stejar, sau tonuri calde si esentie exotice. 
 

3. Finisajele intunecate


De cele mai multe ori trecute cu vederea, nuantele de accent sunt acum tot mai importante in designul modern. Negrul este considerat acum o culoare rafinata si luxoasa, atunci cand este utilizat in combinatie cu zone texturate, care adauga un farmec rustic familiar. Unele dintre cele mai interesante modele de seturi de bucatarie moderne sunt cele in culori inchise, anul acesta.

 

4. Mobila in culori speciale

Anul acesta poti arunca pe fereastra toate regulile pe care deja le stiai in favoarea combinatiilor neasteptate de culori. Bucatariile sunt camere in care mixul de nuante interesante poate schimba complet aspectul interior. Incepe prin a decide cat de colorata vrei sa fie aceasta camera. Una dintre cele mai usoare si mai ieftine optiuni este sa alegi mobila cu blaturi indraznete astfel incat sa aduci culoarea in interior.

 

6. Design multi-tasking

Cele mai noi modele de piese de mobilier sunt cele care aplica designul multi-tasking, care se desfasoara liber si care permite multiple utilizari. Progresele tehnologice in ceea ce priveste deschiderea si inchierea usilor a facut posibil ca mobila sa fie acum fara clasicele manere. Daca preferi sa nu ai dulapuri cu manerele clasice, manerele incastrate sau alte forme inovative in ceea ce priveste designul, sunt solutii la fel de bune.

 

7. De unde poti cumpara cele mai bune piese de mobilier

Expomob este locul perfect de unde poti sa iti cumperi piesele de mobilier perfecte. De la mobila de bucatarie clasica si pana la mobila minimalista sau chiar foarte creativa, cu sertare care se deschid intr-un mod special sau care nu se trantesc atunci cand se inchid, toate aceste piese de mobilier sunt cu atentie verificate inainte de a fi comercializate, tocmai pentru ca la clientul final sa ajunga cele mai bune produse.

In plus, pretul este unul super avantajos, raportat la calitate, aceste doua avantaje fiind principalele motive pentru care un numar tot mai mare de persoane apeleaza la Expomob.

Postarea urmatoare
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!