Criterii pentru alegerea celor mai bune mese

Criterii pentru alegerea celor mai bune mese

Mesele sunt piese de mobilier fara de care nu te poti bucura de confort in casa. Sunt mai multe criterii pentru a le alege pe cele corect si mai multe detalii la care trebuie sa fii atent. In plus, in magazinele online vei gasi mai multe tipuri de piese de mobilier pe care sa le alegi in functie de modul in care acestea vor fi utilizate. Iti prezentam mai multe sfaturi pentru a alege corect masa potrivita fiecarei camere.
Iata cele mai importante criterii pentru alegerea celor mai bune mese:
- Materiale – materialele din care sunt facute acestea sunt cele care dicteaza rezistenta acestora si modul in care vei putea sa le folosesti. Anumite blaturi nu suporta caldura si se vor strica daca pui obiecte fierbinti pe ele.
- Inaltime – joaca un rol important in confortul pe care aceasta il asigura. Una confortabila este cea la care poti sta fara sa te apleci, fara sa iti apropii genunchii de gura sau fara sa stai inghesuit si sa te lovesti de cel de langa tine. Prin urmare, prima si cea mai importanta recomandare este sa alegi inaltimea potrivita pentru tine.
- Mod de imbinare – trebuie sa fie piese rezistente pentru ca de cele mai multe ori sunt folosite intens. Prin urmare alegele pe cele care sunt imbinate bine sau comanda de la un furnizor de incredere, care verifica finisajele si modul de imbinare inainte de a trimite un produs.
- Aspect – aspectul joaca un rol esential pentru designul intregii case, iar cele pe care le cumperi trebuie sa aiba designul potrivit altfel exista riscul sa iti strice interiorul.
Sunt mai multe tipuri pe care le poti comanda din magazinul online ExpoMob iar noi iti oferim cateva exemple alaturi de sugestii pentru a le alege pe cele mai potrivite pentru tine.
 

1. Mese pentru bucatarie

Atunci cand vrei sa cumperi mese pentru bucatarie gandeste-te la ce faci de fapt cu aceasta. Acestea pot fi folosite pentru a gati pe ele, pentru a toca anumite ingrediente, pentru a face temele cu copiii, pentru a te juca cu cei mici sau pentru a bea cafeaua dimineata si pentru a manca pe ele. Prin urmare, la ExpoMob vei gasi mai multe tipuri pe care sa le utilizezi pentru a obtine rezultatele dorite. Poti opta pentru cele din pal clasice, cu blat de lucru din materiale rezistente, in stil minimalist si lista poate continua astfel incat sa identifici usor produsul dorit.
 

2. Mese pentru living

Mesele pentru living au de cele mai multe ori o alta forma, mai ales in prezent. Acum s-a renuntat la cele clasice din mijlocul camerei, care erau in trend in trecut si care ocupau toata camera si se folosesc de cele mai multe ori mici ori extensibile. De asemenea, cea din mijlocul camerei a fost inlocuita de unele ceva mai mici si s-a mutat eventual intr-un colt, acolo unde utilizatorul camerei are spatiul de lucru.
 

3. Masute de cafea


Gama de masute de cafea de la Expomob este ideala pentru livinguri deoarece fiecare dntre acestea este o piesa de arta. Spre exemplu, daca alegi pe cea Kipp vei aduce in interiorul casei tale eleganta materialelor de foarte buna calitate si un aspect potrivit oricarui tip de interior. In plus, le poti folosi pe cele din Magazinul online Expomob si pentru gradina atunci cand le alegi pe cele metalice cu sticla sau pe cele din materiale rezistente la intemperii.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!