Cum ar trebui sa amenajezi camera pentru tineret?

Cum ar trebui sa amenajezi camera pentru tineret?
Pentru a amenaja corect o camera de tineret recomandarea trebuie sa fie alese corect piesele de mobilier. In realitate, nu este deloc greu ca o camera sa fie corespunzator amenajata si este doar necesar sa fie alese acele piese de mobilier care sa raspunda solicitarilor tinerilor si care sa aiba o calitate foarte buna astfel incat mobila sa reziste.
 

Criterii pentru a alege cele mai bune piese de mobilier pentru camere de tineret

In momentul in care trebuie sa alegi mobila pentru camere de tineret, tine cont de urmatoarele criterii si vei face cu siguranta cea mai buna alegere:
- Calitate – calitatea pieselor de mobilier este foarte importanta si contribuie la confortul pe care tinerii il vor obtine in momentul in care folosesc piesele de mobilier. Prin urmare, prima si cea mai importanta recomandare este aceea de a alege piese de mobilier care sa reziste in timp cat mai mult si care sa permita o utilizare confortabila;
- Utilitate – utilitatea mobilierului este foarte importanta pentru camera tinerilor – mobila trebuie sa raspunda nevoilor acestora cum ar fi nevoia de a avea un spatiu de studiu, nevoia de socializare intr-un mediu confortabil, nevoia de a citi si nevoia de informatie;
- Functionalitate – pentru ca de cele mai multe ori camerele tinerilor sunt mici, este important ca mobila sa fie functionala, deci poti opta spre exemplu pentru un pat care sa aiba si spatiu de depozitare, astfel incat sa nu fie necesar ca tanarul care foloseste camera sa mearga mereu in camera parintilor cand vrea sa se imbrace;
- Personalitate – spatiile utilizate de tineri trebuie sa aiba personalitate si sa reflecte personalitatea utilizatorului asa ca nu ar trebui sa te mire daca adolescentul tau va lipi postere peste mobila cea noua. Este important sa alegi piesele de mobilier alaturi de tanarul care va folosi camera.
 

Idei de dormitoare pentru tineret

Atunci cand cauti cele mai bune idei pentru camerele tinerilor, iti prezentam cateva optiuni din care sa alegi varianta cea mai potrivita, insa pe Expomob poti gasi mai multe astfel de variante de mobilier pentru tineri.
 

Camera de tineret YASMIN, Alb + Alb Antichizat


Camera Yasmin este cu siguranta perfecta pentru toate persoanele care vor sa aiba un loc odihnitor in care sa faca si alte activitati si sa aiba spatiu suficient astfel incat sa poata depozita toate obiectele personale.
Toate articolele vestimentare si toate electronicele care sunt utilizate in camera vor avea un loc special pentru ele astfel incat tanarul sa poata folosi optim spatiul.
Aceasta mobila este utila si pentru camerele de copii, cat si pentru tineri si adolescenti, pentru ca mobila vine cu mai multe rafturi deschise, care permit configurarea astfel incat sa reflecte personalitatea utilizatorului.
 

Camera de tineret YASMIN DE COLT, Stejar Sonoma Închis + Deschis


Aceasta este o alta varianta de camera de tineret pe care ar trebui sa o iei in calcul mai ales in cazul in care ai o camera mica si vrei sa optimizezi spatiul.
Aceasta mobila concentreaza patul si dulapurile pe colt, astfel incat restul camerei sa ramana disponibil pentru alte activitati, pentru birou si chiar pentru zone de relaxare si socializare.
Datorita dulapurilor mari, vei avea de fiecare data un loc potrivit in care sa iti pui toate lucrurile fara sa fie necesar sa apelezi si la alte camere din casa.
Aceasta mobila este ideala pentru toate persoanele, inclusiv pentru adolescenti sau copii, iar varianta cu multe rafturi permite personalizarea eficienta a spatiului in functie de preferintele fiecarui utilizator.
Acestea sunt doar cateva idei de mobila de la Expomob, iar pe site poti gasi mai multe variante.
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!