Cum ar trebui sa-ti amenajezi modern bucataria?

Cum ar trebui sa-ti amenajezi modern bucataria?
Noile reguli de amenajare pentru bucatarii moderne se refera la o combinatie intre functionalitate si aspect, ceea ce inseamna ca acum pentru a se obtine acel aspect uniform si interesant pe care il vezi in revistele cu amenajari interioare, ai nevoie de seturi de bucatarii, care vin la pachet cu acel aspect ordonat si foarte special.
 

Sfaturi pentru amenajarea unei bucatarii moderne

Iata mai multe sfaturi pentru a amenaja o bucatarie moderna:
- Alege piese de mobilier functionale – in momentul in care alegi mobila pentru bucatarie nu te concentra doar pe aspect si gaseste variante smart inclusiv pentru depozitare sau pentru a include in mobilier electronica;
- Alege culori care vor ramane mereu in trend – trendurile vin si pleaca, iar culorile sunt cele care se schimba cel mai des, deci anul acesta poti avea in trend culorile pastelate si anul viitor poate reveni mobila navy in trend. Vestea buna este ca in fiecare sezon se mentin la mare cautare si anumite nuante care au devenit deja clasice, deci daca vrei sa tii mobila mult timp, poti opta pentru ele;
- Alege mobila estetica – cele mai estetice in acest sens sunt seturile de bucatarie care iti ofera atat blaturile de lucru cat si rafturile si dulapurile, dar si posibilitatea de a include in mobila electrocasnicele. In magazinul Expomob, vei gasi cu siguranta cele mai bune solutii in sensul acesta, pentru toate preferintele;
- Alege piese de mobilier de calitate – acest criteriu este foarte important pentru ca te va ajuta sa ai mobila aproape pentru foarte mult timp.
 

Ce piese de mobilier trebuie sa fie prezente in orice bucatarie

Sunt mai multe piese de mobilier care nu au cum sa lipseasca dintr-o bucatarie moderna, iar noi ti le vom prezenta pe cele mai importante dintre ele:
 

Scaune de bucatarie


In magazinul online poti gasi o gama variata de scaune de bucatarie pe care le poti alege pentru bucataria ta. Spre exemplu, scaunul pentru living Teo Lux IP este un scaun din lemn masiv care iti va asigura confortul inca de la prima utilizare, datorita chingilor elastice pe care le utilizeaza si datorita spumei poliuretanice de foarte buna rezistenta si calitate. Acest scaun este cea mai buna alegere pentru casa ta, atunci cand vrei un interior caracterizat de eleganta.
 

Mese


Mesele de bucatarie sunt de asemenea foarte importante in acest spatiu pentru ca pe masa vei prepara ingredientele, dar tot pe masa te vei ocupa si de temele cu copiii in timp ce gatesti sau vei savura o cafea si vei socializa cu prietenii. In final, tot pe masa va manca intreaga familie, motiv pentru care ai nevoie de o masa foarte rezistenta. Masa de bucatarie LENA cu Blat cu termorezistent, wenge este o sugestie foarte utila, fiind o masa multifunctionala, pe care poti pune inclusiv vase foarte calde, pentru ca blatul termorezistent nu isi va modifica forma sau structura, ceea ce inseamna ca masa ta va ramane alaturi de tine pentru mult timp.
 

Seturi de bucatarie

Seturile de mobila pentru bucatarie sunt unele dintre cele mai elegante solutii pentru ca, utilizandu-le, bucataria ta va avea un aspect uniform si foarte special, fara sa te gandesti mereu cum sa combini piesele de mobilier astfel incat sa obtii aspectul dorit si eleganta pe care o vrei in acest spatiu.
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!