Cum ar trebui sa-ti amenajezi terasa?

Cum ar trebui sa-ti amenajezi terasa?
Terasa este locul tau de relaxare, dar si spatiul in care iti poti primi invitatii atunci cand temperatura permite acest lucru. Daca ai o terasa inchisa este cu atat mai bine pentru ca o vei putea utiliza tot anul. In acest sens, atunci cand amenajezi terasa poti tine cont de cele mai noi tendinte, pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza:


1. Utilizeaza metalul si sticla

Atunci cand vrei sa iti amenajezi corect tersata va trebui sa alegi cel mai bun mobilier pentru terasa. Nu uita de metal si sticla. Mobila din plastic pentru terasa nu mai este de mult la moda si in plus, nu este deloc calitativa. Pe ExpoMob poti gasi mai multe astfel de piese de mobilier din sticla si metal, numai bune pentru terasa si gradina, care vor rezista foarte bine la intemperii. In acest sens, recomanam masuta auxiliara de gradina din sticla securizata si otel Habir, dar si masuta Ramol, insa poti gasi si alte astfel de produse pe care sa le incluzi in terasa ta.

2. Alege scaune de buna calitate si confortabile

Scaunul Kerta de la ExpoMob poate fi un astfel de exemplu. Este realizat din materiale rezistente inclusiv la intemperii, ceea ce inseamna ca vei putea folosi scaunul inclusiv in cazul in care terasa ta nu este inchisa, dar iti ofera si confortul necesar atunci cand stia pe el. Suportul pentru brate este confortabil si este foarte ergonomic.

3. Alege un set de gradina in culori calde


Poti opta pentru un set de gradina asa cum este cel de la ExpoMob - Set gradina 2 piese din ratan, maro inchis/crem, ALERA – care te va ajuta sa obtii un aspect cat mai ordonat pentru gradina ta. Cu un astfel de set vei ajunge cu siguranta la rezultatele dorite. Poti distra astfel toti oaspetii in timp ce gradina ta are un aspect ordonat si foarte elegant. Acest set va surprinde in primul rand datorita designului sau unic si modern si va duce terasa la perfectiune mult mai usor decat alte piese de mobilier. Pernele sunt foarte confortabile si te vor ajuta sa te relaxezi mai usor.

4. Alege culori vii


Cu setul de gradina oranj Odelo pe care il poti cumpara din magazinul online ExpoMob, clipele pe care le vei petrece in gradina sunt cu siguranta unele dintre cele mai indragite. Pentur ca gradina sa fie mai placuta, tot ce trebuie sa faci este sa ai aproape si un gratar si ai obtinut locul perfect pentru relaxare alaturi de prieteni. Acest set cuprinde toata mobila de care ai nevoie, mai exact 4 scaune confortabile, o masa rotunda si o umbrela de buna calitate, care se va mentine cu usurinta fixa si care te va ajuta sa te relaxezi in zilele insorite. Culoarea vesela iti va aduce bucruie si euforie, dand un nou vibe terasei tale.

5. Alege piese minimaliste

Cele doua exemple de mai sus se incadreaza cu certitudine in categoria pieselor minimaliste. In plus, cu ajutorul lor vei obtine o amenajare eleganta in interiorul terasei sau in gradina. Acum in amenajari se aplica principiul less is more, ceea ce inseamna ca va trebui doar sa te asiguri ca ai elementele esentiale pe terasa si cateva decoratiuni de efect, insa nu mai trebuie sa incarci excesiv spatiul. In plus, daca poti merge pe piese set printre care sa intercalezi mici obiecte de efect este cu atat mai bine pentru ca vei respecta cele mai moderne principii din amenajari interioare, fiind astfel de fiecare data in trend.
Toate piesele de mobilier cumparate de la ExpoMob sunt de buna calitate si vor ramane mult timp pe terasa ta.
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!