Cum ar trebui sa alegi cele mai potrivite decoratiuni pentru casa

Cum ar trebui sa alegi cele mai potrivite decoratiuni pentru casa
In momentul in care vrei sa iti alegi cele mai bune decoratiuni pentru casa este recomandat s aiei in calcul si cele mai noi tendinte. Chiar daca vei alege in final in functie de preferinte si de stilul abordat. Iata cateva idei de la care poti porni atunci cand cauti cele mai bune decoratiuni pentru casa ta:

1. Alege decoratiuni pentru casa minimaliste

Acum sunt in trend decoratiunile pentru casa cat mai simple dar de efect. Nu mai este necesar sa cauti obiecte foarte voluminoase, foarte complexe sau extrem de elaborate pentru a obtine un efect de eleganta in interior.

Vei descoperi ca unele dintre cele mai apreciate decoratiuni pentru casa sunt realizate din materiale de simple, in unghiuri drepte sau din linii continue, fara foarte multe briz briz-uri. In prezent, pentru decorarea interioarelor se foloseste principiul less is more, iar daca te reprezinta ai putea sa il iei in calcul.

2. Nu uita de oglinzi


O oglinda cu dimensiunile 33,6 x 63,6 cm asa cum este cea oferita de ExpoMob dar si celelalte tipuri de oglinzi pe care le poti gasi tot aici, sunt o solutie perfecta pentru tine, atunci cand vrei sa dai profunzime si volum spatiului. Oglinzile pot fi amplasate strategic astfel incat sa poti obtine cele mai interesante amenajari interioare. In plus, daca le alegi de la ExpoMob vei obtine doar produse de calitate, verificate cu atentie.

3. Alege culori cat mai generale

Cu siguranta vei dori sa obtii produse pe care sa le poti folosi in mai multe contexte si intelegem aceasta nevoie motiv pentru care te asteptam in magazinul ExpoMob cu obiecte decorative pentru casa obtinute din materiale de cea mai buna calitate, dar si extrem de versatile pentru a putea fi utilizate in mai multe contexte.

4. Alege culori in trend

In momentul in care vrei sa ai elemente care sa te introduca in trendurile actuale, cel mai bine este sa alegi decoratiunile in astfel de nuante, pentru ca nu vei schimba mobila de fiecare data cand se schimba culorile la moda. Prin urmare, poti pastra mobila pe care o ai, daca este in stare buna si poti continua sa schimbi periodic accesoriile astfel incat sa fii in intrend.

5. Alege decoratiuni potrivite stilului abordat

Este foarte important sa alegi accesorii si decoratiuni care sa fie potrivite stilului abordat pentru ca altfel, exista riscul ca interiorul sa para doar foarte aglomerat si cam atat, fara sa aiba armonia pe care probabil ti-o doresti. Prin urmare, recomandarea noastra este sa ramai prins in stilul pe care deja l-ai implmentat interiorului si in care te simti bine.

6. Decoreaza interiorul astfel incat sa ramana aerisit

Un principiu de amenajare modern este mentinerea decorului cat mai aerisit. Daca in trecut se foloseasu extrem de multe elemente decorative toate unele langa celelalte, indiferent de specificul lor si chiar daca nu aveau nici macar legatura unele cu celelalte, acum trendul s-a schimbat si va fi necesar sa optezi pentru variante cat mai aerisite.
 
Doua trei obiecte decorative pot fi mult mai de efect decat un numar extrem de mare de astfel de obiecte puse toate unele langa celelalte si prin urmare, iti recomandam sa tii cont si de asta atunci cand le alegi.

Toate obiectele decorative pe care le cumperi de la ExpoMob sunt special concepute pentru a oferi eleganta si durabilitate. In plus, esti asteptat in magazin cu obiecte variate, de la oglinzi si pana la alte tipuri de decoratiuni pe care le poti folosi cu succes pentru interioarele tale astfel incat sa obtii efectul dorit.
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!