Cum sa-ti amenajezi un dormitor confortabil?

Cum sa-ti amenajezi un dormitor confortabil?

Acesta reprezinta camera din casa in care trebuie sa te simti cel mai bine si care trebuie sa te reprezinte in totalitate. Acesta este si motivul pentru care tot mai multe persoane apeleaza la specialisti in amenajarea dormitoarelor. Recomandarea noastra este sa alegi de fiecare data mobila pentru dormitor potrivita.
 

1. Lumina

Nu putem vorbi despre amanajari dormitoare fara sa vorbim despre lumina. In acesta lumina trebuie sa fie relaxanta, dar nu uita nici de luminile ambientale sau de cele pentru lucru, asa cum sunt veiozele de noptiera.
Cu ajutorul acestora vei putea citi cartile preferate si vei putea sa obtii lumina de care ai nevoie atunci cand trebuie sa te deplasezi prin camera. In functie de dimensiunea acestuia alege si corpurile de iluminat potrivite. Pentru dormitoarele de mici dimensiuni, aplicele sunt cea mai buna solutie.
De asemenea, poti alege si corpuri de iluminat foarte mici pe care sa le tii montate in priza si care sa serveasca drept lumini de veghe. Sunt numeroase corpuri de iluminat foarte creative in acest scop.
 

2. Mobila pentru dormitor

Pentru amenajarea unui dormitor modern ai nevoie de cele mai bune piese care sa te ajute sa obtii confortul dorit. Iti dam doua exemple in acest sens:
 

Mobila Abelya cu somiera si spatiu de depozitare

Aceasta piesa are un design foarte confortabil si te va ajuta sa te relaxezi in el,  oferindu-ti totodata si spatiu suficient de mare pentru depozitare. Somiera este obtinuta din materiale de calitate, special concepute pentru a-ti oferi tot confortul de care ai nevoie.
Materialele moderne sunt usor de curatat si de intretinut, iar schema cromatica este perfecta pentru un spatiu confortabil.
 

Dormitor complet Sofia

 

Acesta te va ajuta sa elimini complet nevoia de a mai cauta piese individuale pe care sa le combini. Este ideal pentru amenajarea interioara a dormitoarelor intr-un mod cat mai placut si este cea mai buna solutie pentru cei care vor sa se mute rapid in noul spatiu.
Dormitorul vine atat cu patul cat si cu dulapul pentru depozitare si ofera suficient spatiu pentru toate lucrurile tale. In felul acesta iti va fi foarte usor sa ajungi la rezultatele dorite in materie de confort si utilitate.
In magazinul online ExpoMob vei gasi atat piese individuale pe care sa le combini asa cum consideri pentru a obtine decorul dorit, cat si seturi complete, astfel incat sa obtii interiorul mult visat rapid si fara foarte mare agitatie, dar mai ales fara sa risti ca piesele sa nu se combine corect.
 

3. Textile

Cearceafurile, cuverturile si fetele de perna joaca un rol esential in confortul tau, motiv pentru care iti recomandam sa alegi doar materiale naturale care sa te ajute la amenajarea unui spatiu modern in care sa te simti bine.
Poti opta pentru variante de bumbac sau bumbac cu poliester, acest material fiind potrivit pentru toate anotimpurile. In ceea ce priveste culorile, recomandarea noastra este sa cumperi de fiecare data culori calde sau culori care te ajuta sa te simti bine si te reprezinta.


4. Saltele si pat

Pe piata sunt disponibile mai multe tipuri de saltele de pat din care le poti alege pe cele potrivite pentru tine. Poti alege saltele cu memorie care vor retine pozitia ta in timpul somnului, saltele care sa nu propage miscarea pentru a nu il deranja pe cel de langa tine, saltele din materiale naturale si hipoalergenice si lista poate continua.
Tine cont si de recomandarile medicului daca ai probleme cu spatele sau daca ai anumite afecituni care necesita un anumit tip de saltea.
 

5. Elemente decorative

Atunci cand vorbi de decoratiuni, acesta e un spatiu in care ai libertate de alegere. Tot ce iti recomandam este sa nu incarci in mod excesiv spatiul cu astfel de obiecte decorative indiferent de natura lor, pentru ca exista riscul sa devina obositor.
Acesta trebuie sa ramana spatiul in care sa te poti relaxa corespunzator si in care sa te simti cel mai bine, iar daca este acoperit cu obiecte decorative nu va face altceva decat sa iti tina mintea in alerta si sa te perturbe.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!