Idei de decorarea camerei copiilor

Idei de decorarea camerei copiilor

Atunci cand vrei sa amenajezi camera copilului, noi venim cu mai multe idei care sa te ajute sa obtii aici un mediu confortabil si sigur pentru copii. Astfel, vei reusi sa le construiesti acestora spatiul perfect pentru somn, joaca, teme si, mai ales, acel loc in care copiii sa simta ca sunt protejati si in care sa se poata retrage atunci cand simt neovia. Cumpara cel mai bun mobilier pentru copii si vei obtine rezultatele dorite.
 

Patul pentru copii

Atunci cand cauti idei de manejare pentru camera copilului ar trebui sa te uiti in primul rand la paturi. Un pat pentru camera copilului trebuie sa fie in primul rand suficient de mare pentru copilul tau astfel incat acesta sa se poata odihni corespunzator.
In functie de varsta copilului, alege paturi cu protectie daca exista riscul ca acesta sa se rostogoleasca si sa cada. Nu cumpara paturi foarte inalte daca exista riscul ca cel mic sa se dea jos din ele si sa se loveasca.
 

Salteaua


Dupa ce ai cumparat patul este momentul sa alegi si salteaua potrivita. Noi iti recomandam salteaua Baby Puzzle iSleep de 60x120 cm pe care copilul tau va putea sa o foloseasca mult timp.
Aceasta saltea are o tehnologie speciala care lasa pielea sa respire si care ofera confort termic pe timpul somnului, fiind in acelasi timp usor de curatat si de intretinut. De asemenea, salteaua are flexibilitatea potrivita astfel incat sa nu afecteze oasele in crestere ale copilului.
 

Zona de joaca

Atunci cand vrei sa amenajezi camera copiilor, nu uita de zona de joaca. Vei vedea ca in toate cataloagele unde sunt prezentate idei de amenajare a camerei copilului pentru fete si baieti exista un loc special amenajat in care cel mic sa se joace. Acest spatiu poate cuprinde un presulet sau o baza pe care copilul sa stea, un cort de joaca, in care sa poata crea scenarii si desigur, toate jucariile copilului. Asigura-te ca cel mic are suficient spatiu in locul de joaca.
 

Cutii pentru depozitarea jucariilor

Cumpara cutii pentru a depozita jucariile astfel incat sa nu te intalnesti cu ele prin toata camera. Cu ajutorul acestor produse vei reusi sa il inveti pe copilul tau inca de cand este mic cum sa isi tina spatiul ordonat.
Dupa ce alegi cutiile potrivite tot ce trebuie sa faci este sa ii arati in joaca modul corect de a depozita jucariile si el va repeta dupa tine pana cand va invata sa le foloseasca.
Daca ai un copil foarte mic, nu pune cutiile unele peste altele pentru ca exista riscul ca cel mic sa se loveasca daca trage cutiile de sus peste el.
 

Biroul si scaunele



Copiii petrec mult timp la birou atunci cand incep sa primeasca teme si de aceea au nevoie de un birou confortabil si ergonomic dar si de un scaun potrivit.
Pentru ca scaunul pe care sta copilul la birou sa fie bun este nevoie sa ii permita acestuia sa stea drept, sa ii ofere suport pentru spate si sa ii permita sa tina picioarele pe podea.
Un exemplu este acest birou de alama, obtinut din materiale foarte rezistente, care va face fata cu succes inclusiv utilizarilor ceva mai agresive.
Suprafata acestui birou este usor de curatat in cazul in care copilul tau decide ca a venit momentul sa isi arate abilitatile creative desenand direct pe el.

Acestui birou i se potriveste perfect scaunul de birou portocaliu cu negru Lizbon care il va ajuta pe cel mic sa stea corect la birou. Acest scaun ofera suport spatelui si ii ajuta pe cei mici sa mentina o pozitie sanatoasa de lucru, chiar si atunci cand stau mult timp pe el.
 

Biblioteca

Daca vrei sa il determini pe cel mic sa citeasca, primul si cel mai important pas pe care il ai de facut este acela de a cumpara o biblioteca pe care sa o umplii cu carti. In felul acesta va avea puterea exemplului si va fi ispitit sa citeasca.
Alege o biblioteca potrivita pentru copilul tau, astfel incat acestuia sa ii fie usor sa isi selecteze cartile din interior fara sa se agate, sa se catare sau si mai rau sa darame toate cartile.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!