FOLOSEȘTE CODUL ES10 PENTRU 10% REDUCERE LA COMENZI DE MINIM 2000 LEI

Expomob & Arhitect Alexandru Păduraru

Expomob & Arhitect Alexandru Păduraru
Susțin evoluția companiilor românești, motiv pentru care am dezvoltat o relație de colaborare cu firma de mobilier Expomob. Pe piața din România sunt comercializate produse provenite din toate colțurile lumii, însă mobilierul fabricat în România se poziționeaza în rândul preferințelor mele.

Întreaga mea activitate este dedicată proiectării interioarelor, iar la Expomob am descoperit o gamă variată de produse. Am întalnit în cadrul acestei companii oameni cu o viziune similară cu a mea, alături de care am realizat cu succes un produs conform celor mai înalte standarde.

Realizarea gamei SEUL, alcătuită dintr-un colțar extensibil, o canapea extensibilă și un fotoliu, reprezinta stilizarea unor produse clasice, funcționale, cu un design ușor de integrat în amenajările contemporane. Am creat trei piese de mobilier confortabile, cu linii clasice conturate într-o maniera actuală.

În ultimul timp, în amenajările de interior, se observă o preferință pentru stilul clasic reinterpretat prin detalii și elemente moderne, pentru decorațiunile minimaliste și pentru accentele de culoare. Colaborarea cu firma de mobilier Expomob vine în întâmpinarea acestor tendințe în materie de amenajări de interior, prin elaborarea de piese de mobilier la cele mai înalte standarde.

Arhitect Alexandru Păduraru
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Comandă și tu produsele din Gama SEUL

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!