Idei de cadouri pentru casa noua

Idei de cadouri pentru casa noua
Ai prieteni sau rude care tocmai si-au cumparat o locuinta? Sau poate pentru copilul tau a venit momentul sa se mute singur? Indiferent de situatie, traditia recomanda sa oferi un cadou de casa noua, care sa ii bucure si ajute in noul spatiu pe cei dragi. De aceea, ti-am pregatit câteva sugestii pe care sa le iei in considerare inainte de a pleca la cumparaturi.
 

Ce trebuie sa stii inainte de a face un cadou de casa noua

Scopul unui astfel de cadou poate fi acela de a ajuta persoana care tocmai s-a mutat sa isi decoreze noua locuinta, avand in acelasi timp si un rol practic. Gandeste-te atat la nevoi, cat si la hobby-uri si momente de relaxare.
 

Sugestii de cadouri pentru casa noua

Cadourile trebuie adaptate in functie de relatia de prietenie sau gradul de rudenie, dar si de bugetul disponibil. De aceea, ne vom orienta atentia asupra unor categorii de produse care se potrivesc oricui.
 

Cadouri personalizate

Acest tip de cadou arata ca ai facut un efort in alegerea lui si te-ai gandit sa marchezi momentul. De exemplu, poti opta pentru o decoratiune personalizata, care o sa starneasca amintiri peste ceva timp.

Aceste cadouri se potrivesc celor pe care ii cunosti mai bine si includ obiecte de decor cu mesaje inspirationale, vesela, obiecte legate care definesc un hobby, sau poate un cadou handmade, daca iti place sa confectionezi.
 

Piese mici de mobilier

Acestea sunt necesare in orice locuinta si nu vei cheltui o suma prea mare. Incearca sa afli in prealabil in ce stil este amenajata locuinta, pentru a te asigura ca obiectul se va potrivi perfect.
 

Masuta de cafea

Sufrageriile nu sunt complete fara masute de cafea! Acestea au diferite intrebuintari, fie pentru bauturi si gustari, fie drept mese pentru activitatilor copiilor. Iti recomandam sa alegi un model cu spatiu de depozitare pentru reviste, carti, jocuri sau alte obiecte, iar in acest fel suprafata superioara poate sustine diverse decoratiuni.

Cuier

Exista mai multe tipuri de cuiere: cele care se fixeaza pe perete, pe holul de la intrare, cele verticale, cu stativ, si cele care se monteaza pe partea superioara a usilor. Atunci cand esti in cautarea unui cadou de casa noua, iti recomandam ultima varianta, aceasta fiind potrivita in orice locuinta, indiferent de stilul sau. Acestea au o dimensiune redusa, insa poti prinde pe ele suficiente prosoape sau haine, in functie de camera aleasa.
 

Taburete

Aceasta piesa de mobilier se potriveste chiar si in cele mai mici spatii, iar unul dintre beneficiile sale este ca poate fi repozitionat rapid in orice parte a casei. Alege taburete cu design modern, dar elegant, de preferat cu rotile.

 

Accesorii pentru casa noua

Opteaza pentru accesorii simple, potrivite oricarui tip de locuinta.
 

Lenjerie de pat


Lenjeriile de pat de calitate sunt vitale pentru o relaxare completa si un somn odihnitor. Alege materiale, precum bumbacul, matasea si inul, de preferat cu un design simplu. Ia in calcul si densitatea tesaturii: aceasta ar trebui sa fie mai mare de 250 gr/mp, iar in acest fel va fi mentinuta calitatea produsului o perioada mai lunga de timp.


Decoratiuni

Fiecare casa are nevoie de decoratiuni potrivite, care sa ofere acea senzatie de caldura si confort. Iti recomandam sa alegi suporturi de pahare din lemn, cutii pentru depozitare, organizatoare din lemn, si de ce nu, un ghivechi din rachita, in cazul in care doresti sa oferi un cadou deosebit.

 

Perne decorative

Pernele decorative sunt o modalitate excelenta de a oferi livingului mai multa viata. Insa, pe lânga rolul estetic, ele sunt si utile, mai ales in cazul in care persoana careia i le oferi obisnuieste sa petreaca mult timp pe canapea uitându-se la seriale, citind sau lucrând la laptop. Nu te concentra doar pe design, ci verifica si caracteristicile acesteia, pentru a alege un produs calitativ.  
 
Indiferent de natura cadoului pe care vrei sa il oferi, fii inspirat si alege sa daruiesti mai mult decat un simplu obiect. Da viata unei locuinte noi prin produsul pe care il cumperi.

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!