Sfaturi pentru amenajarea interioara a unei case

Sfaturi pentru amenajarea interioara a unei case

Atunci cand vrei sa iti decorezi casa, primul pas este sa intrii intr-un magazin de mobila si sa cumperi de acolo toate articolele de care ai nevoie. In felul acesta iti va fi foarte usor s-o obtii pe cea dorita, dar trebuie sa selectezi un furnizor de incredere asa cum este ExpoMob. Iata mai multe sfaturi cu ajutorul carora sa iti amenajezi casa vistuilor tale
 

1. Rezistenta in timp si usor de reconditionat

Atunci cand cauti idei de amenajare a unei case, primul si cel mai important pas este sa cumperi piese care sa fie corect configurate si care sa fie rezistente in timp. De asemenea, recomandarea noastra este de a cumpara una pe care sa o poti reconditiona ori de cate ori este necesar. In felul acesta, atunci se strica sau apar primele urme de uzura nu va trebui sa il inlocuiesti cu totul ci doar sa il reconditionezi.


2. Design modern

Alege piese care sa aiba un design modern, dar care sa fie adaptabile si pentru noile trenduri. Nu uita ca moda din domeniu se schimba de la un an la altul, iar tu nu vei dori sa isi cumperi una noua in fiecare an. Iata cateva exemple care te pot ajuta.

Living Passionata

Acest produs iti va crea in interior spatiul modern pe care il doresti pentru casa ta si te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in materie de stil, in timp ce va da personalitate interiorului.
Este obtinuta din materiale de buna calitate, care au fost verificate de producator inainte de a fi utilizate. De asemenea, acesta trece printr-un proces de verificare si in magazinul ExpoMob.

Set de dormitor Corinne

Acest set pentru dormitor include atat patul cat si dulapul cu usi glisante si noptierele cu sertar.
Astfel, nu trebuie sa iti mai faci griji despre modul in care se va combina mobila individuala in casa ta si tot ce trebuie sa faci este sa o montezi in dormitor.
Daca te intrebi cum s-o alegi pentru casa si te gandesti la dormitor, un set gata configurat este cea mai buna solutie.

Canapea Corinne Click Clak extensibila

Aceasta canapea este perfecta pentru toate persoanele care trebuie sa gazduiasca din cand in cand mai multi invitati in casa. Cu ajutorul produsului ExpoMob vei avea spatiul perfect pentru a sta la televizor sau pentru a socializa cu prietenii, dar vei putea oferi si un spatiu confortabil de dormit celor care raman la tine.
Daca ai un apartament mic si livingul serveste drept dormitor, aceste canapele sunt perfecte pentru ca se strang usor si se extind la fel de usor cu ajutorul tehnologiei speciale.
 

3. Preturi accesibile

Cauta una la preturi accesibile, asa cum este si cea de pe ExpoMob. Fiecare piesa are un pret avantajos si de asemenea este obtinuta din materiale durabile.
In plus, fiecare produs din magazinul ExpoMob trece printr-un proces riguros de verificare astfel incat la clientul final sa ajunga produse in stare perfecta.
 

4. Planifica pozitia acestuia in camera

Inainte de a achizitiona pentru casa ta nu uita sa creezi o schita cu pozitionarea lui in casa. Astfel vei sti unde trebuie pus fiecare articol si cat spatiu iti ramane pentru elemente decorative si pentru alte obiecte.
De asemenea, atunci cand planifici pozitia nu uita de elemente care pot micsoara spatiul asa cum sunt caloriferele, tevile si alte elemente structurale ale cladirii care iti particularizeaza interiorul.


5. Cunoaste caracteristicile stilului pe care vrei sa il abordezi

Inainte de a cumpara pentru casa ta va trebui sa determini stilul in care vrei ca acest spatiu sa fie amenajat. Ulterior, in functie de stil vei putea alege si piesele potrivite pentru tine astfel incat sa poti contura imaginea dorita.
Daca nu ai idei poti sa te uiti si in revistele de specialitate sau pe site-urile de profil si chiar poti angaja un specialist in amenajari interioare care sa te ajute.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!