Top 5 Sfaturi pentru decorarea bucatariei

Top 5 Sfaturi pentru decorarea bucatariei

Atunci cand vrei sa iti amenajezi corect aceasta incapere ia in calcul urmatoarele sfaturi astfel incat sa nu intampini probleme. Specialistii de la Expomob vin in intampinarea ta cu cele mai importante 5 sfaturi pentru alegerea mobilierului in bucatarie.
 

1. Ustensile

Nu poti vorbi de amenajarea acesteia fara sa discuti despre ustensile. Ai nevoie de toate instrumentele care sa te ajute sa prepari mancarea si sa o servesti in cele mai bune conditii deci nu uita de instrumentele speciale asa cum sunt electrocasnicele, dar nici de vesela sau de usensilele manuale.
Una corect amenajata este una in care se afla tot ce ai nevoie pentru a prepara cele mai savuroase mancaruri, in mod cat mai efiicent.
 

2. Mobilier

Nu poti trece la idei de decorare a bucatariei daca nu ai mobilierul potrivit deci vom discuta despre acest aspect. Iti dam mai multe sugestii pentru a obtine cea mai buna combinatie in casa ta.
 

Bucatarie Sonia cu soldat


Este una dintre cele mai interesante variante si vestea buna este ca se potriveste si pentru cele mici. Va trebui sa iei in calcul si faptul ca acest set isi ofera si suficient spatiu de depozitare, iar schema cromatica este perfecta pentru un spatiu atat de pretentios cum este cel in care gatesti sau iei masa.
 

Bucatarie Provence


Aceasta este foarte eleganta si va da interiorului un aer foarte rafinat si elegant in care te vei simti cu siguranta bine. Pentru ca materialul este intr-o nuanta de alb este ceva mai greu de intretinut insa efortul merita cu siguranta datorita efectului visual pe care acet produs il are.
Decorarea bucatariei este absolut fabuloasa cu astfel de piese de si de aceea noi iti recomandam ca unele alegeri sa le faci in functie de preferintele tale chiar daca piesele par greu de intretinut.
 

Coltar de bucatarie cu spatiu de depozitare


Atunci cand vrei sa optimizezi spatiul utilizat in casa ta vei avea nevoie de un coltar de bucatarie cu spatiu de depozitare. Acest coltar iti ofera un loc confortabil in care sa stai si sa te relaxezi dar iti ofera de asemenea si un loc in care sa depozitezi cate ceva, astfel incat sa mai aerisesti spatiul.
Acest coltar este ideal inclusiv pentru unele de mici dimensiuni.
 

3. Elemente decorative

Acestea au nevoie de elemente decorative, iar in functie de stilul abordar in interior poti gasi cele mai frumoase si mai interesante astfel de obiecte pentru a putea sa conturezi stilul de amanejari interior dorit.
Recomandarea noastra este sa nu aglomerezi foarte tare acest spatiu pentru ca vei intampina probleme in momentul in care vei dori sa te misti in el si sa gasesti obiecte de care ai nevoie. Alege piese de mobilier de buna calitate si tine totul cat mai aerisit.
Poti alege mici elemente decorative cum ar fi tablourile, vasele cu flori sau lingurile si ceainicele decorate, dar nu abuza de ele. De asemenea, asigura-te ca alegi obiecte care nu sunt afectate de umezeala si caldura.
 

4. Opteaza pentru electrocasnice moderne

Atunci cand vrei sa te descurci rapid in ea ai nevoie de electrocasnice moderne. Chiar daca bunica ta iti spune ca totul se face la mana si ca trebuie sa bati ouale cu telul, in realitate, evolutia tehnologiei iti permite acum sa faci totul doar apasand cateva butoane.
 

5. Iluminarea spatiului

Este spatiul in care ai nevoie de toate solutiile pentru iluminat. Vei avea nevoie de iluminat ambiental pentur a vedea tot ce se afla in camera, de iluminat util pentru a vedea cum prelucrezi ingredientele sau daca folosesti spatiuL.
Este multifunctional pentru a vedea atunci cand joci carti pe masa de acolo sau cand faci temele cu copiii dar si de iluminat de efect, care sa te ajute sa scoti in evidenta obiectele decorative folosite, sa dai dimensiune si profunzime spatiului si sa ii scoti in evidenta designul.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!