Top 5 Sfaturi pentru decorarea unui apartament mic

Top 5 Sfaturi pentru decorarea unui apartament mic

Apartamentele mici au toate sansele de a da batai de cap proprietarilor atunci cand vine vorba despre amenajarea acestora. De aceea, venim in ajutorul tuturor persoanelor care cauta cateva idei de amenajare pentru locuinte mici.
 

1. Alege culori deschise sau pastelate

In primul rand, atunci cand vrei sa iti amenajezi apartamentul, tot ce trebuie sa faci este sa alegi culori cat mai deschise sau pastelate care sa dea luminozitate acestuia si sa il faca sa para mai mare.
Aceasta este de fapt una dintre cele mai bune idei pe care le poti aplica pentru decorare, pentru ca atunci cand ai cat mai multa lumina in interior, iti va fi foarte usor sa obtii imaginea unui spatiu aerisit.


2. Opteaza pentru surse de iluminare potrivite

Daca te uiti pe internet dupa idei de amenajare a locuintelor mici vei vedea ca toate publicatiile iti sugereaza sa alegi cu atentie corpurile de iluminat de sters.
Alege corpuri de iluminat de dimensiuni mici asa cum sunt aplicele si corpuri de iluminat care pot fi puse pe mobila, pentru ca in spatiile mici lustrele foarte mari nu pot fi utilizate pentru ca vor aglomera inutil spatiul disponibil.
 

3. Improvizeaza cat mai multe spatii de depozitare

Atunci cand vrei sa ai o casa care sa fie foarte bine amenajata alege de fiecare data spatii de depozitare astfel incat toate obiectele tale sa aiba locul lor. Iti recomandam urmatoarele piese de sters in acest sens:
 

Raft Case


Acest raft este o alegere perfecta pentru toti cei care vor sa isi puna obiectele cat mai departe de ochii privitorilor. In plus, spatiul oferit este generos iar materialul este foarte rezistent si usor de intretinut.
Adaugand la toate acestea faptul ca raftul este usor de montat vei obtine toate motivele pentru care sa cumperi un asttfel de raft.
 

Raft Lilia  


Atunci cand vrei sa imbini elementele estetice cu cele practice si cauti idei de amanejare pentru apartamentul tau, raftul lilia este cea mai buna solutie pentru ca iti ofera atat suficient spatiu de depozitare pentru lucrurile tale, cat si un design interesant. Acest raft este ideal pentru locuintele mici.
 

4. Alege corpuri cat mai bine compartimentate

Modul in care piesele sunt compartimentate conteaza foarte mult si te va ajuta sa obtii cele mai bune solutii pentru toate lucrurile pe care le ai.

Spre exemplu, acest pantofar 3 in 1 Sonoma Alb este o alegere perfecta pentru holul unui apartament mic.
Cu ajutorul lui obtii atat spatiu pentru depozitarea pantofilor, cat si un loc pe care sa stai atunci cand te incalti. De asemena, culoarea este cea care va da luminozitate spatiului tau si il va ajuta sa para mai mare.
 

5. Opteaza pentru oglinzi decorative

In spatiile de dimensiuni mici oglinzile sunt foarte importante pentru ca, prin modul in care acestea reflecta lumina sunt cele care te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in materie de profunzime a spatiului. Poti pune oglinzi oriunde insa iti recomandam sa ai grija la locul in care le amplasezi si la forma pe care o alegi.
Oglinzile mari pot sa nu fie neaparat cea mai buna solutie in locuintele mici, insa poti folosi variante de mici dimensiuni sau de dimensiuni medii, care sa aiba rame interesante. Pune oglinzile in asa fel incat sa reflecte obiecte frumoase si sa cumperi oglizi care sa se integreze in stilul casei.
Tine cont de toate aceste detalii si alege cele mai bune piese de mobilier pentru casa ta astfel incat sa obtii echilibru in interior, chiar daca acesta este mic. Cele mici sunt ceva mai greu de amenajat, dar vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate.
Toate produsele comercializate de la ExpoMob sunt facute special pentru a rezista si sunt verificate cu atentie inainte, astfel incat la clientul final sa ajunga cele mai bune produse, astfel incat sa poti sa te bazezi pe ele mult timp fara sa fie nevoie sa le repari sau sa le reconditionezi.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Categorii

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sâmbătă: 09:00-17:00 • Duminică: închis

0741 880 011 0371 234 743 infoclienti@expomob.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!